E-mailTel: 070-208 43 23 Facebook Logga in

Nu har jag fått en kurs i hur man uppdaterar :) !

Nu skriver jag mitt första inlägg på nya hemsidan själv för första gången! TUSEN TUSEN TACK Kim som hjälpt mej mednya hemsidan till att börja med som blev såååå fin, & som sen har genom telefonterror väglett mej hur man nu ska uppdatera den också! tar ett tag innan man vet hur allt funkar…men men…nu har jag i alla fall lagt in lite utställningsresultat & kritiker på respektive hunds sidor  (från ssuk’s “kung bore” & från SÖkk’s utställning i Strängnäs) dom det gäller är Colan,Hiro,Sessan, Dacki & Donna. samt avel/uppf sidan(tyvärr har de tidigare resultaten på uppf/avels resultat försvunnit)

Hör snart av mej igen, ha en underbar dag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *