Noidens Kennel

Uppfödare av Japansk Spets – Breed Japanese Spitz

Vi välkomnar T-T kullen

I fredags föddes ”Eimie” & ”Jasper”s  valpar, 6 st till antalet & de första 5 var hanar…men så kom som nr 6 även en tik! Valpar & mor mår utmärkt och valparna ökar bra i vikt. Yoshi & Liams valpar mår oxå bare fint och det börjar bli bra med fart under tassarna på dom! :) Har ännu otingade valpar…

Nya bilder & nya vikter..

Halloys på er alla. Nu har valparnas sida uppdateras med nya bilder samt vikter på valparna från i fredags då de vart 2 veckor gamla. Allt går bara fint med valparna & de växer så det knakar. Yoshi är en supermamma och ser till att allt går rätt till när man är hos dom. i fredags vart de avmaskade..( en historia för sej :) ) fick klorna klippta & fick även smaka sin första lilla nötfärsbulle!

Äntligen lite uppdateringar…….

Oj,Oj,Oj… ja nu är det länge sedan vi var här inne & uppdatera… men äntligen börjat lite smått, mer kommer efter hand!

Nu är i alla fall valpsidan uppdaterad, vi har nämligen 2 kullar ev på gång…1 vet vi säker å den kommer vecka 35 samt 1 vecka 40 men ännu lite tidigt att säga ngt ännu :)
Gå in å kika på valpsidan så finner ni stamtavlor på de tilltänkta valparna.

Valparna 6 veckor!

Tiden rusar iväg och valparna är 6 veckor redan! Uppdaterat ”Aktuell Kull” med bilder & nya vikter.  här även lite bilder från när de var ute först gången & även fick träffa pappa Quick!

        r-rvalpar4vr-r5vmedqiuck

Valparna Har kommit!!

Hej på er alla! hoppas ni har haft en skön sommar , själv är jag inne på sista semesterveckan ;(  ! Men det var ju en bra vecka då ofelia & Quicks valpar har kommit, 4 tikar & 1 hane föddes den 11/8 , Se vikter & bilder på Valpsidan/planerad kull 1 .

Har även vart på utställning till Köping & Askersund, se kritiker på Quick & Lovas sidor  på ”våra hundar”

Nu är vi På G igen efter ett långt uppehåll!

Oj Oj Oj…. ja nu var det LÄNGE SEDAN jag uppdatera hemsidan. Har nu börjat ta tag i det hela & i dag har jag uppdatera Ofelia samt Quicks sidor med bilder & kritiker… lär ta ett tag att få till allt men..en bit i taget så :) Har även uppdaterat valpsidan då vi förhoppningsvis har valpar på G..ännu lite tididit att säga men vi håller tummarna, längtar då det är 1,5 år sedan sist! som sagt..jag återkommer….Ha de gött!

Har hänt en del sen sist! :)


Hej på er alla i Julstöket!
Här kommer äntligen en uppdatering, de var ju ett tag sen sist & en hel del har hänt! Ska fatta mej lite kort…
Helgen den 15-16 November for jag & LouLou Eklund (Heeleruppf.) till Norge för att delta på Norsk Vibnnarutställning. Kanonkul eftersom det var flera år sedan man var på den tillställningen. Att ta sej dit efter att ha fixa hos vet. med avmaskning & dyl & dessutom fixat punka på ett sprilans nytt däck , ja då det gick strålande! Vi bodde första natten på svenska sidan i en kanonfin stuga för att åka vidare över på Norska sidan på lördagmorgon till Lilleström. Dag ett var det japparnas tur & med var Hiro & Lova. Vart väl inga strålande resultat men Lova höll på att fixa till ett riktigt bra resultat men efter att ha blivit översprungen av en konkurent tappa hon fokus & tyckte inte det var kul längre…GRRRrrrrr ! Ja,ja… på natten mellan lörd/söndag bodde vi på ett kanonflott hotell precis intill utställningen…vi hade ju läst på nätet att det fanns ett bad på hotellet men det var så stort så vi hitta inte polen vi tänkt bada i ,ha,ha,ha,ha… Tusen tack Loulou för en kanontrevlig resa , ser fram emot flera framöver :) !

Första adventshelgen hade Strängnäs Lokala Kennelklubb utställning & Åsa & Tove Brants tik som de har på foder Noidens Princess Pearl Of Right var på premiärutställning & det gick ju strålande då Åsa visade henne till BIR valp samt BIS 4a! Strålande jobbat Åsa! Själva befanns Björn & jag på Finlandskryssning denna helg. En kanontrevlig resa med god mat & bara ta det lugnt & rå om varandra! Hemma var Sofie & Billy som tog hand om hundarna, Tusen tack älskade dotter<3 !

I helgen som gick var vi som brukligt är till Stockholm & årets sista utställning. Hade anmält Hiro & Lova, men Hiro fick stanna hemma. Det blev väl inga strålande placeringar på någon Noidenshund men ändå inga resultat vi behövde skämmas över :)
Noidens Orbiting Orion, äg Mattias Ottosson: Junkl:Verry Good
N. Oh My Perfect Ofelia, Äg Åsa Polfalk/Nillson, Maggan Siljeström: Junkl: Exelent:4
N. Isadora Isbit, Äg Åsa Polfalk/Nillson Öpkl: Verry Good
N. Lady Of The Lake, äg Elisabeth Mattsson ökl: Exelent opl
Jasams Perfect Love affair äg maggan Siljeström Chkl: exelent 4.
Vi gick inte in med uppfödargruppen.

I måndags bestämde sej Donna för att NU ÄR DET DAGS & tidigt på morgonen föddes 3 hanar & 1 tik. Donna var kanonduktig även om hon tyckte att matte var snurrig när inte ens valplådan var framtagen då vi räknade med att de skulle komma Luciahelgen… Men valparna var tjocka & fina & ni kan läsa mera på valpsidan….

Önskar er alla en trevlig fortsättning i Julstöket.