Noidens Kennel

Uppfödare av Japansk Spets – Breed Japanese Spitz

Valparna har Kommit!!

Så har Eimies och Jaspers valpar kommit, sist vart det ju 5 hanar och en tik men nu vart det tvärtom, 5 tikar!! och 1 hane. Vikter finns att se på valpsidan,kull 1.

ca 3 timmar tog valpningen och Eimie skötte sej som vanligt strålande. Trevlig helg på er alla!!

Valpar på G..

Hej på er alla..återigen länge sedan jag uppdatera hemsidan, fy på mej :) Vi kan med glädje berätta att vi väntal valpar inom något dygn, mer info finns på Valpsidan.

så kommer uppdatera lite flitigare framöver….

Vi välkomnar T-T kullen

I fredags föddes ”Eimie” & ”Jasper”s  valpar, 6 st till antalet & de första 5 var hanar…men så kom som nr 6 även en tik! Valpar & mor mår utmärkt och valparna ökar bra i vikt. Yoshi & Liams valpar mår oxå bare fint och det börjar bli bra med fart under tassarna på dom! :) Har ännu otingade valpar…

Nya bilder & nya vikter..

Halloys på er alla. Nu har valparnas sida uppdateras med nya bilder samt vikter på valparna från i fredags då de vart 2 veckor gamla. Allt går bara fint med valparna & de växer så det knakar. Yoshi är en supermamma och ser till att allt går rätt till när man är hos dom. i fredags vart de avmaskade..( en historia för sej :) ) fick klorna klippta & fick även smaka sin första lilla nötfärsbulle!

Äntligen lite uppdateringar…….

Oj,Oj,Oj… ja nu är det länge sedan vi var här inne & uppdatera… men äntligen börjat lite smått, mer kommer efter hand!

Nu är i alla fall valpsidan uppdaterad, vi har nämligen 2 kullar ev på gång…1 vet vi säker å den kommer vecka 35 samt 1 vecka 40 men ännu lite tidigt att säga ngt ännu :)
Gå in å kika på valpsidan så finner ni stamtavlor på de tilltänkta valparna.

Valparna 6 veckor!

Tiden rusar iväg och valparna är 6 veckor redan! Uppdaterat ”Aktuell Kull” med bilder & nya vikter.  här även lite bilder från när de var ute först gången & även fick träffa pappa Quick!

        r-rvalpar4vr-r5vmedqiuck

Valparna Har kommit!!

Hej på er alla! hoppas ni har haft en skön sommar , själv är jag inne på sista semesterveckan ;(  ! Men det var ju en bra vecka då ofelia & Quicks valpar har kommit, 4 tikar & 1 hane föddes den 11/8 , Se vikter & bilder på Valpsidan/planerad kull 1 .

Har även vart på utställning till Köping & Askersund, se kritiker på Quick & Lovas sidor  på ”våra hundar”

Nu är vi På G igen efter ett långt uppehåll!

Oj Oj Oj…. ja nu var det LÄNGE SEDAN jag uppdatera hemsidan. Har nu börjat ta tag i det hela & i dag har jag uppdatera Ofelia samt Quicks sidor med bilder & kritiker… lär ta ett tag att få till allt men..en bit i taget så :) Har även uppdaterat valpsidan då vi förhoppningsvis har valpar på G..ännu lite tididit att säga men vi håller tummarna, längtar då det är 1,5 år sedan sist! som sagt..jag återkommer….Ha de gött!