Uppfödare av Japansk Spets – Breed Japanese Spitz

Valpar på G & nya resultat från 2xSunsvall

Halloys!

Uppdaterat resultat & kritiker på Hiro & Lova från Sundsvall i Helgen.

Har i dag lagt in ett nytt foto på Donna på hennes egen sida. Men vi har också gjort en parning i helgen som var och hoppas nu på valpar runt Lucia. Vill du titta in på vilken tik vi parat och med vem, KLICKA HÄR!
Tusen tack Hanne för att vi fick låna ”Noisy” & att du hade möjlighet att ta han med hit & dessutom hjälpa till vid parningarna då jag Själv var i Sundsvall på Utställning.<3

Tack Lena & Åsa för en trevlig helg i Sundsvall med lite blandade resultat. Noidens Orbiting Orion ”Rio”,Äg: Mattias Ottosson,  gick i Junkl & fick Exelent:2 Ck Opl Bh båda dagarna. Hans syster N. Oh My Perfect Ofelia Fick VG på Lördagen & på söndagen Exelent:1 men inget CK, hon var totalt urfälld!.Hiro i championklass fick Exelent:3 ck Bh 3, På ssuk på lördagen & på Söndagen Exeleelent 4 ck opl BH. N White Zimba of Hana Veteranklass E:1 Ck opl BH BIMVeteran på lördag & på Söndagen Vetkl E:1 Ck BIMVET Bh 2.  Jasams Perfect Love affair Chkl E:2 ck Bt 3 båda dagarna . Noidens Uppfgr 2a med Hp båda dagarna.

orbiting orionokt2013

Noidens Orbiting Orion, 11 Månader.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *