Uppfödare av Japansk Spets – Breed Japanese Spitz

valparn 2 veckor

Nu har valparna blivit 2 veckor, & har i dag blivit vägda, avmaskade & fått smaka köttfärs, Det var mumma det! Kladdigt & det tar ju en stund innan alla 8 fått sej en smakbit,ha,ha,ha…!återkommer med bilder.

Midsommar

har det ju också varit, & en lyckad fest även i år med ca 70 gäster! Tänk att våra barn åker ända från Funäsdalen & grannens dotter ända från Norge dit hon flyttat för att vara med, SÅ KUL! TUSEN TACK alla ni som kom! Här kommer några bilder….
IMAG1329

 

En Kommentar till valparn 2 veckor

  • Tack själv för en otroligt härlig midsommar!
    Ser att valparna växer stadigt! Tack för att vi fick ta en glutt på dem, så häftigt att se så många valpar på en gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *