Uppfödare av Japansk Spets – Breed Japanese Spitz

Maggan

ÄNTLIGEN TILLBAKA!

TUSEN TUSEN TACK Kim, efter att ha vart utan hemsidan i nästan 3 år då jag är så galet otecknisk så har hon hjlpt mej och sparkat liv i den igen!! Nu kommer det ta ett tag att minnas hur man gjorde men…. Snart så!

Valparna har Kommit!!

Så har Eimies och Jaspers valpar kommit, sist vart det ju 5 hanar och en tik men nu vart det tvärtom, 5 tikar!! och 1 hane. Vikter finns att se på valpsidan,kull 1.

ca 3 timmar tog valpningen och Eimie skötte sej som vanligt strålande. Trevlig helg på er alla!!

Valpar på G..

Hej på er alla..återigen länge sedan jag uppdatera hemsidan, fy på mej 🙂 Vi kan med glädje berätta att vi väntal valpar inom något dygn, mer info finns på Valpsidan.

så kommer uppdatera lite flitigare framöver….

Vi välkomnar T-T kullen

I fredags föddes ”Eimie” & ”Jasper”s  valpar, 6 st till antalet & de första 5 var hanar…men så kom som nr 6 även en tik! Valpar & mor mår utmärkt och valparna ökar bra i vikt. Yoshi & Liams valpar mår oxå bare fint och det börjar bli bra med fart under tassarna på dom! 🙂 Har ännu otingade valpar…

Nya bilder & nya vikter..

Halloys på er alla. Nu har valparnas sida uppdateras med nya bilder samt vikter på valparna från i fredags då de vart 2 veckor gamla. Allt går bara fint med valparna & de växer så det knakar. Yoshi är en supermamma och ser till att allt går rätt till när man är hos dom. i fredags vart de avmaskade..( en historia för sej 🙂 ) fick klorna klippta & fick även smaka sin första lilla nötfärsbulle!

Äntligen lite uppdateringar…….

Oj,Oj,Oj… ja nu är det länge sedan vi var här inne & uppdatera… men äntligen börjat lite smått, mer kommer efter hand!

Nu är i alla fall valpsidan uppdaterad, vi har nämligen 2 kullar ev på gång…1 vet vi säker å den kommer vecka 35 samt 1 vecka 40 men ännu lite tidigt att säga ngt ännu 🙂
Gå in å kika på valpsidan så finner ni stamtavlor på de tilltänkta valparna.

Valparna 6 veckor!

Tiden rusar iväg och valparna är 6 veckor redan! Uppdaterat ”Aktuell Kull” med bilder & nya vikter.  här även lite bilder från när de var ute först gången & även fick träffa pappa Quick!

        r-rvalpar4vr-r5vmedqiuck

Valparna Har kommit!!

Hej på er alla! hoppas ni har haft en skön sommar , själv är jag inne på sista semesterveckan ;(  ! Men det var ju en bra vecka då ofelia & Quicks valpar har kommit, 4 tikar & 1 hane föddes den 11/8 , Se vikter & bilder på Valpsidan/planerad kull 1 .

Har även vart på utställning till Köping & Askersund, se kritiker på Quick & Lovas sidor  på ”våra hundar”